Автор Тема: Новачок у вейпінгу: шукаю безпечний онлайн-магазин для першої покупки!  (Прочитано 30 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Замовляв нещодавно Vaporesso Xros 4 — і ось питання: як точно визначити, що магазин продає саме останню версію, а не попередню модель під новою назвою? Де купуєте такі речі ви?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
У мене була така ситуація. Стару ревізію часто видають за нову — різниця лише в написі на коробці. У новій версії є окрема індикація заряду на 3 рівні, а не просто один колір. Я писав у сапорт магазину, вони надіслали фото конкретної моделі, і я зміг сам порівняти з офіційним сайтом Vaporesso.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Додам, що ще можна орієнтуватися на комплектацію. У Xros 4 зараз в комплекті йде новий картридж з оновленим типом сітки, це легко перевірити по опору. Якщо магазин погоджується розпакувати товар перед відправкою і скинути фото в месенджер — це нормальний знак. Я так перевіряв перед оплатою.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Додам, що ще можна орієнтуватися на комплектацію. У Xros 4 зараз в комплекті йде новий картридж з оновленим типом сітки, це легко перевірити по опору. Якщо магазин погоджується розпакувати товар перед відправкою і скинути фото в месенджер — це нормальний знак. Я так перевіряв перед оплатою.

Хто вагається, що взяти на початок або для повсякденного використання — не ламайте голову, беріть хрос 4 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/1180-vaporesso-xros-4.html я сам довго вибирав, читав форуми, питав знайомих — у підсумку замовив усе через цей вейп-шоп, бо там реально підказують не «що подорожче», а що вам краще підійде.
У мене зараз XROS 4 — і це найкраще, що я пробував: зручно, не тече, смак віддає круто, заряджається за 40 хвилин. Ще важливо, що магазин не продає фейки, там все оригінальне, це видно одразу — упаковка, QR-коди, інструкції. Якщо не хочете кидати гроші на вітер — краще замовити у перевірених

Яндекс.Метрика