Автор Тема: Як вибирати вершкове масло?  (Прочитано 28 раз)

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Як вибирати вершкове масло?
« : Июня 21, 2025, 11:36:07 pm »
Люди, скажіть чесно — ви теж останнім часом не можете знайти нормальне вершкове масло? Бо я вже кілька разів купував, типу «фермерське» й «домашнє», а воно або гірке, або на смак як маргарин. І це при тому, що ціна не з дешевих. Хочеться справжнього масла, як раніше було — щоб і на хліб намазати, і в кашу дитині дати без страху. Не довіряю я цим упаковкам, де пише 82%, а смак зовсім не той. Порадьте, будь ласка, що ви берете і де купуєте. Хочеться чогось перевіреного, а не чергового розчарування.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Як вибирати вершкове масло?
« Ответ #1 : Июня 22, 2025, 08:51:18 am »
О, як я тебе розумію! Я теж натрапляв на таке “масло”, що аж соромно було його на стіл ставити. Упаковка красива, все ніби добре, а як починаєш смажити чи в рот покладеш — якийсь запах сторонній, ніби не масло, а суміш чогось. Я тепер дуже обережно купую. Останні рази брав в знайомої на базарі — вона сама робить, і от там смак дійсно натуральний. Але не завжди виходить туди потрапити. От якби знати, де ще перевірене продають, було б супер. Бо діти ж теж їдять, не хочеться їм якесь хімічне давати.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июня 25, 2025, 03:52:37 am »
Найкраще вершкове масло, це якщо у тебе є корова та ти сам його збиваєш. А що там у магазинах продається  - незрозуміло. Чи можна ще купляти у людей, які самі його роблять. Але коштує воно дорого.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июня 25, 2025, 03:55:18 am »
Я з вами повністю згідна, і теж довго шукала нормальне вершкове масло. Бо маю малу дитину, і не можу собі дозволити годувати абичим. Спробувала різні варіанти — і базар, і фермерські лавки, і онлайн-доставки. Але зупинилась на одному перевіреному місці. Це не реклама, просто ділюсь досвідом. Я беру вершкове масло в metro https://www.metro.ua/chomu-metro/products/molochni-produkti/Vershkove-maslo  — там є окремий розділ молочних продуктів, і вибір доволі широкий. Головне — там є масло із чітким маркуванням, без домішок, і дійсно з хорошим смаком. Я вже не раз брала і для випічки, і для канапок — завжди однакова якість. Якщо уважно дивитися на виробника та склад, можна знайти реально достойне. І по ціні, до речі, буває вигідніше, ніж у маленьких магазинчиках.

Яндекс.Метрика