Автор Тема: Есть у вас на примете хорошие стоматологи?  (Прочитано 448 раз)

Оффлайн merenga

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Есть у вас на примете хорошие стоматологи? Что вы на этот счет можете посоветовать?

Оффлайн demetra

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
В городе полно клиник , где работают неплохие стоматологи

Оффлайн soler

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Мне очень повезло найти отличного стоматолога в клинике https://clinicamir.ru . У них есть опытные врачи, и они используют современные методы лечения. Я делал чистку и пломбирование – все прошло безболезненно и быстро. Отношение врачей к пациентам на высшем уровне, чувствуется, что работают профессионалы

Оффлайн LoveGirl

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Есть у вас на примете хорошие стоматологи? Что вы на этот счет можете посоветовать?

Відгуки варто уважно моніторити по стоматологічним клінікам та конкретним спеціалістам

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Відгуки варто уважно моніторити по стоматологічним клінікам та конкретним спеціалістам

Я зараз намагаюсь це робити, бо мені зуб мудрості потрібно видаляти

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Я зараз намагаюсь це робити, бо мені зуб мудрості потрібно видаляти

Ой, ви головне не сильно затягуйте із самим процесом. Краще скоріше провести процедуру видалення і позбутися цього геть не потрібного зуба, бо коли він починає псуватись - все стає значно важче.... Спеціалізуються на видалення таких зубів стоматологи київської Зубної Клініки https://zubnaklinika.com.ua/poslugi/vydalennya-zuba-mudrosti/ . Там моєму товаришу нещодавно зуб видаляли. Все пройшло добре

Яндекс.Метрика