Автор Тема: Хочу купити таунхаус в межах Києва  (Прочитано 30 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Доброго дня, шановні форумчани! Після кількох років оренди та накопичень ми з дружиною розглядаємо варіант купівлі таунхауса в межах Києва або поблизу. Ринок пропозицій великий, але, на жаль, не завжди прозорий. Буду дуже вдячний, якщо хтось поділиться власним досвідом: на що слід звернути увагу при виборі (документи, комунікації, під'їзди, сусіди тощо)? Особливо цікавлять реальні житлові комплекси, з якими ви мали справу. Буду щиро вдячний за відповіді, дуже не хочеться помилитися в такому серйозному кроці.

Оффлайн KateBlu

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Хочу купити таунхаус в межах Києва
« Ответ #1 : Июня 03, 2025, 11:53:28 am »
Я все життя прожила в багатоповерхівці у Києві, і хоч квартира була непоганою, завжди мріяла про власний куточок із двориком, де можна влаштовувати ранкову каву на свіжому повітрі. Переїзд у таунхаус у комплексі Sвій Dім 3 став справжнім ковтком свободи, тут затишно, просторо й безпечно. Комплекс продуманий до дрібниць: зручно розташований, з доглянутою територією, своєю інфраструктурою та неймовірно приємною атмосферою. Особливо радує сусідство, доброзичливі, активні люди, з якими легко знайти спільну мову. Важливим фактором стало те, що ми вирішили купити таунхаус під Києвом, бо це компроміс між життям за містом і швидким доступом до столиці. Я ціную тишу, зелень і можливість вийти з дому прямо на власне подвір’я - це зовсім інший рівень життя, до якого швидко звикаєш. Раджу розглянути таунхаус Софіївська Борщагівка, якщо вам, як і мені, хочеться більше простору й свободи, ніж дає звичайна квартира!

Яндекс.Метрика