Автор Тема: Хто пропонує комплексні хостинг-рішення?  (Прочитано 132 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Побачив на сайті HostZealot розділ із комплексними хостинг-рішеннями, виглядає досить цікаво, особливо для малого бізнесу. Хтось уже користувався їхніми VPS або colocation? Цікавить, наскільки стабільно працює сервер, чи є затримки, як із техпідтримкою, і чи справді підходить для запуску нового проєкту?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Хто пропонує комплексні хостинг-рішення?
« Ответ #1 : Мая 22, 2025, 03:47:02 pm »
Так, користуюсь VPS від HostZealot вже понад пів року. Брав для невеликого SaaS-проєкту, і мушу сказати, що сервіс виправдав очікування. Аптайм тримається стабільно, панель керування зручна, а підтримка реально допомагає, а не просто "відписується". Колись треба було швидко збільшити ресурси — зробили все оперативно, без довгих черг і зайвих бюрократій. Як на мене, рішення підійде і для стартапу, і для чогось масштабнішого.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Мая 22, 2025, 03:47:26 pm »
Я орендував у них dedicated-сервер під інтернет-магазин, який має постійний трафік. Працює без збоїв, підтримка реагує швидко, навіть уночі. Спочатку було трохи складно розібратися з налаштуванням, але DevOps-фахівець усе грамотно пояснив. Зараз усе автоматизовано, і я спокійний за стабільність. Однозначно рекомендую тим, хто цінує якість і не хоче витрачати час на технічні нюанси.

Оффлайн Arsenty

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Мая 22, 2025, 03:47:56 pm »
На сайті HostZealot представлений розділ із комплексними хостинг-рішеннями, які підійдуть для бізнесу, стартапів або проєктів будь-якого масштабу. Ви знайдете VPS, dedicated-сервери, colocation та підтримку DevOps — усе для зручного запуску та розвитку онлайн-платформи.

Яндекс.Метрика