Хотілося б дізнатися, де ви найчастіше купуєте речі – чи віддаєте перевагу українським брендам, чи більше довіряєте світовим? Можливо, у когось є улюблені бутики, торгові центри чи навіть невеличкі шоуруми? Особисто мені останнім часом трохи набридли великі ТРЦ, хоч там і зручно, але хочеться чогось більшого за стиль і якість. Цікавлять як жіночі, так і чоловічі варіанти.
Я останнім часом також шукаю нові місця для шопінгу, де можна знайти якісні речі, бажано українських брендів. Також цікавить, де зараз найкраще співвідношення ціна-якість. Хочеться підтримувати наших виробників, але при цьому не витрачати шалені гроші. Якщо ще й обслуговування на рівні, то взагалі чудово. Можу порадити вже один перевірений бренд, де регулярно купую і одяг, і взуття.
Насамперед звертаю увагу на магазини, такі як CHER’17
https://cher17.com/ , де можна побачити дійсно крутий і якісний асортимент актуального стильного і водночас якісного одягу як для жінок, так і для чоловіків. Перевага в тому, що це саме український бренд та українське виробництво, тож підтримуємо своє. Окрім того, там чудовий сервіс: привітний персонал, завжди допомагають підібрати модель та розмір.