Автор Тема: Улюблені магазини одягу та взуття в Києві  (Прочитано 26 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Хотілося б дізнатися, де ви найчастіше купуєте речі – чи віддаєте перевагу українським брендам, чи більше довіряєте світовим? Можливо, у когось є улюблені бутики, торгові центри чи навіть невеличкі шоуруми? Особисто мені останнім часом трохи набридли великі ТРЦ, хоч там і зручно, але хочеться чогось більшого за стиль і якість. Цікавлять як жіночі, так і чоловічі варіанти.

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я останнім часом купую речі в Kachorovska — там не тільки стильне взуття, а й класний одяг, причому все українського виробництва. Мені подобається, що це поєднання якості, сучасного дизайну і підтримки локального бізнесу. Особливо рекомендую звернути увагу на їхні базові речі – прості, але дуже продумані. А ще в них зручні локації по місту.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн professional

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Ми з моєю дружиною часто навідуємось у "MustHave" — там завжди можна знайти щось стильне й водночас зручне. Також любимо заглядати в магазин "Intertop", бо там хороший вибір взуття різних брендів, і ціни часто приємно дивують. А для більш унікального досвіду іноді відвідую шоуруми на Подолі, там трапляються дуже цікаві українські молоді бренди.

Оффлайн Olenka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Хотілося б дізнатися, де ви найчастіше купуєте речі – чи віддаєте перевагу українським брендам, чи більше довіряєте світовим? Можливо, у когось є улюблені бутики, торгові центри чи навіть невеличкі шоуруми? Особисто мені останнім часом трохи набридли великі ТРЦ, хоч там і зручно, але хочеться чогось більшого за стиль і якість. Цікавлять як жіночі, так і чоловічі варіанти.
Я останнім часом також шукаю нові місця для шопінгу, де можна знайти якісні речі, бажано українських брендів. Також цікавить, де зараз найкраще співвідношення ціна-якість. Хочеться підтримувати наших виробників, але при цьому не витрачати шалені гроші. Якщо ще й обслуговування на рівні, то взагалі чудово.  Можу порадити вже один перевірений бренд, де регулярно купую і одяг, і взуття.
Насамперед звертаю увагу на магазини, такі як CHER’17 https://cher17.com/ , де можна побачити дійсно крутий і якісний асортимент актуального стильного і водночас якісного одягу як для жінок, так і для чоловіків. Перевага в тому, що це саме український бренд та українське виробництво, тож підтримуємо своє. Окрім того, там чудовий сервіс: привітний персонал, завжди допомагають підібрати модель та розмір.

Яндекс.Метрика