Автор Тема: Чи зручна xros 5 mini?  (Прочитано 34 раз)

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Чи зручна xros 5 mini?
« : Мая 21, 2025, 08:32:06 pm »
Думаю придбати xros 5 mini, але хотілося б почути відгуки від тих, хто вже користується. Цікавить саме зручність у щоденному використанні: чи не надто вона громіздка, як тримається в руці, чи легко носити в кишені або сумці, наскільки зручно змінювати картриджі, і як довго тримає заряд? Також було б цікаво дізнатися про якість затяжки та наскільки добре передається смак.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн professional

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Чи зручна xros 5 mini?
« Ответ #1 : Мая 21, 2025, 08:44:25 pm »
Я користуюся xros 5 mini вже кілька тижнів, і можу сказати, що як для компактної pod-системи — вона дуже зручна. В руці лежить добре, корпус металевий, виглядає міцно, але не важкий. У кишені або маленькій сумці місця займає небагато, тому носити з собою не проблема. Картриджі змінюються легко, механізм інтуїтивно зрозумілий.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Мая 21, 2025, 08:46:59 pm »
Я спочатку взяв першу-ліпшу з кіоску — смак був слабкий, а потім купив у спеціалізованому магазині і різниця колосальна. xros 5 mini справді витягує смак на повну, але тільки якщо рідина якісна. Щодо зручності — згоден, вона не слизька, не дряпається, зарядка швидка, і ще важливо: не протікає в сумці, а це для мене велика перевага.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Мая 21, 2025, 08:53:16 pm »
Думаю придбати xros 5 mini, але хотілося б почути відгуки від тих, хто вже користується. Цікавить саме зручність у щоденному використанні: чи не надто вона громіздка, як тримається в руці, чи легко носити в кишені або сумці, наскільки зручно змінювати картриджі, і як довго тримає заряд? Також було б цікаво дізнатися про якість затяжки та наскільки добре передається смак.
Я довго обирав між кількома pod-системами і врешті зупинився саме на xros 5 mini. До речі, у вейп шоп магазині Bambuk представлено велику кількість різних рідин, pod систем, вейпів та комплектуючих до них — саме там я й знайшов картриджі з відмінними смаками. xros 5 mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ чудово з ними працює, нічого не тече, обслуговування мінімальне, а батареї вистачає майже на два дні активного паріння. Пристрій легкий, компактний і одночасно відчувається якісно зібраним. Металевий корпус приємний на дотик, ідеально поміщається в долоню, зручно носити в кишені — зовсім не відчувається. Затяжка м’яка, без ривків, смак передається чітко, особливо при використанні хороших рідин. Тому якщо шукаєш щось просте, надійне і приємне в користуванні — сміливо можеш розглядати цей варіант. 

Яндекс.Метрика