Автор Тема: Де мені знайти чоловічу вітровку великого розміру?  (Прочитано 29 раз)

Оффлайн Sender

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Всім доброго дня. Маю трохи делікатну, але дуже актуальну для мене ситуацію. Мій чоловік має нестандартну статуру – він високий і з широкими плечима, тому звичайні магазини одягу для нього – це просто катастрофа. Особливо важко знайти щось з верхнього одягу на весну-осінь. Шукаю якісну чоловічу вітровку великого розміру – бажано, щоб була легка, але зручна, з капюшоном і кишенями. Хотілося б щось сучасне, а не такий собі "дядьковий" фасон. Усі ті варіанти, що бачила у ТРЦ, або зовсім не підходять за розміром, або сидять безглуздо. Може, хтось уже стикався з такою проблемою і знає, де реально можна знайти хороший вибір чоловічих вітровок у великих розмірах? Буду вдячна за конкретні поради.

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Привіт! Мій брат має аналогічну проблему з підбором одягу. Особливо важко було з верхнім одягом – або маленьке, або виглядає як мішок. Але зовсім нещодавно ми натрапили на один перевірений інтернет-магазин Sweik, де нарешті змогли підібрати йому стильну та якісну вітровку. Там справді є великий вибір речей саме у категорії чоловічі вітровки великих розмірів https://sweik.com.ua/uk/products/odezhda-bolshih-razmerov-f185762853/ і що приємно – вони не виглядають як одяг з секонду, а навпаки, дуже сучасні, продумані й зручні. Є моделі з капюшонами, додатковими кишенями, різних кольорів і довжин. Ми замовляли онлайн – доставка швидка, якість дуже пристойна, розміри відповідають заявленим у таблиці. Ще й ціни адекватні, не завищені. Тож якщо шукаєш чоловічу вітровку великого розміру без головного болю, можу сміливо радити цей магазин. Думаю, точно знайдете щось ідеальне для себе.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Яндекс.Метрика