Автор Тема: Який матеріал краще обрати для чоловічої вишиванки на літо?  (Прочитано 43 раз)

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Підкажіть, будь ласка, який матеріал краще обрати для чоловічої вишиванки на літо? Хочеться, щоб вона була легка, комфортна та дихала в жарку погоду. Знаю, що є варіанти з льону, бавовни, але який з них підійде краще для спекотного літа? Які у вас поради щодо тканин для такого одягу?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Льон відмінно дихає, навіть в найбільшу спеку. Я носив її на кілька свят, і почувався дуже комфортно. Не було жарко, а шкіра дихала. Окрім того, льон має ще й природний вигляд, він не виглядає занадто «штучно» або синтетично.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я обирав бавовняну вишиванку і жодного разу не пошкодував про це. Бавовна теж дуже комфортна, легка і добре вбирає вологу. Влітку, особливо в спеку, це дуже важливо. Моя вишиванка була з досить тонкої бавовни, тому я не відчував дискомфорту навіть коли носив її весь день. Вона також м'яка на дотик і не викликає роздратування на шкірі, як деякі синтетичні матеріали. Думаю, для літніх умов це один з найкращих варіантів.

Оффлайн Arsenty

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я особисто купував вишиванку з довгим рукавом https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-dovgi/ в Kram. Спочатку не був зовсім впевнений, бо думав, що для літа довгий рукав буде занадто, але насправді тканина виявилась дуже комфортною.
Вишиванка виконана з льону, який ідеально підійшов для теплої погоди. Льон має чудову здатність пропускати повітря, тому в ній не жарко навіть під сонцем. Я носив її на кількох святах і дійсно відчував себе зручно. Вона не тільки виглядає стильно, а й дуже приємна на дотик, а ще добре носиться.

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я теж довго обирав вишиванку на літо і можу сказати що найкраще підійде натуральний льон або тонка бавовна. Такі тканини легкі та добре пропускають повітря. Щоб не витрачати час даремно раджу одразу купити вишиванку недорого в магазині vishivano4ka. Там я замовив модель 7917 ручної роботи на білому полотні і залишився дуже задоволений. Вона зручна навіть у спеку та має красиву акуратну вишивку. Рекомендую не шукати довго і брати готовий варіант перевіреної якості.

Яндекс.Метрика