Автор Тема: Мені потрібен спрей для об’єму волосся  (Прочитано 36 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я нещодавно почав звертати увагу на засоби для волосся, бо у мене вони не надто об’ємні. Зараз хочу знайти хороший спрей для об’єму, але не знаю, на що звертати увагу при виборі. Може хтось підкаже, які засоби варто спробувати? Чи є певні рекомендації по складу чи брендам? Може, є щось, що реально працює?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Мені потрібен спрей для об’єму волосся
« Ответ #1 : Мая 06, 2025, 04:26:56 pm »
Спершу треба визначитись, який саме ефект ти хочеш отримати. Якщо для додаткового об’єму, то шукай спреї, що не обтяжують волосся і додають легкості. Часто це легкі текстуруючі засоби, які не накопичуються на волоссі. Рекомендую звернути увагу на такі засоби, що дають об’єм без зайвого тяжіння, з хорошим балансом для волосся.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Мая 06, 2025, 04:27:47 pm »
Цікаво, але все ж таки сумніваюсь щодо деяких засобів, тому що я чув, що деякі спреї можуть робити волосся важким або навіть ламким. Є ще якісь поради щодо вибору? Що важливо знати, щоб не пошкодити волосся? Я б хотів знайти дійсно ефективний спрей, щоб не просто зберігати об’єм, а й не шкодити шевелюрі.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Мая 06, 2025, 04:29:15 pm »
Цікаво, але все ж таки сумніваюсь щодо деяких засобів, тому що я чув, що деякі спреї можуть робити волосся важким або навіть ламким. Є ще якісь поради щодо вибору? Що важливо знати, щоб не пошкодити волосся? Я б хотів знайти дійсно ефективний спрей, щоб не просто зберігати об’єм, а й не шкодити шевелюрі.
Сам не так довно шукав де купити спрей для об’єму волосся https://www.notino.ua/zasobi-dlya-ukladannya-volossya/sprei-dlia-obiemu-volossia/ і можу сказати, що на сайті інтернет-магазину Notino можна знайти великий вибір засобів для об’єму для будь-якого типу волосся. Це надійний ресурс, де можна знайти продукцію, яка не обтяжує волосся і має чудову текстуру.
Якщо хочеш, можу підказати декілька варіантів, які точно допоможуть досягти потрібного об’єму без тяжкості на волоссі. Цей магазин також пропонує доставку, і можна ознайомитись з відгуками, щоб вибрати найбільш підходящий для себе спрей.

Яндекс.Метрика