Автор Тема: Як зробити бронювання квитків на автобус до Польщі зараз?  (Прочитано 193 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Думаю поїхати до Польщі, але не знаю, як правильно підійти до питання бронювання квитків. Чи є якісь перевірені сервіси, де можна швидко знайти потрібний рейс і не переживати, що щось піде не так? І ще – чи можна якось змінити квиток, якщо зміняться плани?

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Якщо потрібно бронювання квитків на автобус, то найзручніше це робити через ProstoBus. Чув багато позитивних відгуків, що там швидко можна знайти рейси у потрібному напрямку, а ще є зручні фільтри, щоб вибрати оптимальну ціну та час. Плюс, якщо раптом змінюються плани, є можливість повернути або обміняти квиток, що дуже зручно. Родичі нещодавно користувалися цим сервісом – все пройшло без проблем, прийшло підтвердження на пошту, а сам квиток не потрібно друкувати, бо достатньо QR-коду в телефоні. Так що, якщо хочеш без зайвих ризиків і з гарантією – дивись там.

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Думаю поїхати до Польщі, але не знаю, як правильно підійти до питання бронювання квитків. Чи є якісь перевірені сервіси, де можна швидко знайти потрібний рейс і не переживати, що щось піде не так? І ще – чи можна якось змінити квиток, якщо зміняться плани?
на таких сайтах всё интуитивно понятно. Пробуйте, всё должно получится

Оффлайн LoveGirl

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

А конкретно? Я жодного такого ресурсу не знаю...

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

А конкретно? Я жодного такого ресурсу не знаю...

Ловіть сайт http://tour-ukraine.com.ua/ який вам в цьому питанні точно може допомогти. Підбирати та бронювати білети там насправді дуже зручно і за лічені хвилини за потрібним напрямком ви зможете побачити усі варіанти, що є  у продажу та їх фактичну вартість. Є напрямки як в межах України, так і за кордоном.

Яндекс.Метрика