Автор Тема: Секрети чистої ресторанної вентиляції  (Прочитано 20 раз)

Оффлайн Mius

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 2
  • Karma: +0/-0
    • Просмотр профиля
У кого є досвід із підтримкою вентиляції на кухні ресторану? Працюємо з мангалом, і вже трохи дістало — сажа в вентиляції збирається, дим пробивається в зал, а витяжка наче взагалі не тягне. Як зробити все чисто і без зайвих проблем?
 

Онлайн Ess

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 6
  • Karma: +0/-0
    • Просмотр профиля
Re: Секрети чистої ресторанної вентиляції
« Ответ #1 : Ноябрь 17, 2024, 11:28:09 pm »
Слухай, у нас теж була така біда, доки не звернулися до компанії Завод Гідрофільтрів https://gidrofiltr.com.ua/ . Раджу тобі купити гідрофільтр у них. Це реально маст-хев для таких випадків. Він працює так, що всі іскри, сажа та жир залишаються в самому фільтрі, а не летять в вентиляцію. До того ж він охолоджує дим, тож ніякого ризику пожежі. У нас на кухні тепер все чисто, вентиляційні труби не забиваються, і запахів у залі майже немає. До того ж, це обладнання легко обслуговувати — просто включаєш автоматичне миття, і все готово. Гості щасливі, персонал теж, а про дим ми взагалі забули.
 

 

Яндекс.Метрика