Автор Тема: А ви займаєтесь спортом?  (Прочитано 18 раз)

Оффлайн ЯСверху

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
А ви займаєтесь спортом?
« : Февраль 01, 2025, 05:18:25 pm »
А ви займаєтесь спортом? Як взагалі відноситесь до професійного спорту?

Оффлайн Vinogradik

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: А ви займаєтесь спортом?
« Ответ #1 : Февраль 01, 2025, 05:23:47 pm »
А ви займаєтесь спортом? Як взагалі відноситесь до професійного спорту?
Робити зарядку чи ходити 2 рази в спортзал це не професійний спорт, але я добре розумію, що такий шлях пов’язаний не лише із задоволенням, а й із ризиками. Спортсмени, особливо ті, хто займається інтенсивно, можуть стикатися з травмами, які вимагають серйозного лікування. Тут важливо зрозуміти, що відповідальність за покриття витрат на лікування залежить від умов, у яких сталася травма. Якщо ви займаєтеся в спортзалі або на секції, зазвичай вони пропонують страховку або вказують на ризики в договорі. Проте варто потурбуватися про страхування здоров'я спортсменів заздалегідь – це надійний спосіб убезпечити себе. Наприклад, для зимових видів спорту страхування від нещасних випадків може стати рятівним рішенням. Ви оформлюєте його онлайн, порівнюєте всі пропозиції, і якщо щось трапиться – маєте підтримку для покриття витрат на лікування. Тому навіть якщо ви на 100% впевнені у своїх силах, краще перестрахуватися. Це не лише про гроші, а й про спокій.

Оффлайн Xass

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Февраль 01, 2025, 06:52:20 pm »
Я так, а дружина також виявила бажання. Шукаєм для неї зручний одяг

Оффлайн Muroslava

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Февраль 02, 2025, 12:15:31 am »
так, плавання - моє хобі

Оффлайн Zulia

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Февраль 02, 2025, 06:00:43 pm »
Якщо мені потрібен одяг, не важливо для якої події: занять спорту чи на свято, я завжди можу все знайти в магазині Вовк. У них є великий вибір, який підходить для будь-якої ситуації – від комфортних спортивних комплектів до елегантних святкових суконь. Я завжди впевнена, що знайду щось, що відповідатиме моєму стилю та настрою. Ось, наприклад, їх святкова капсула https://vovk.com/ua/svjatkova-kapsula-dlja-tebe/ – ідеальна для важливих моментів.

Яндекс.Метрика