Автор Тема: Допоможіть з вибором мишки для ноутбука  (Прочитано 35 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Допоможіть, будь ласка, вибрати мишку для ноутбука. Шукаю щось компактне та зручне, бо часто подорожую і мені важливо, щоб мишка була легкою та надійною. При цьому, щоб вона добре працювала як на столі, так і на різних поверхнях (іноді доводиться працювати просто на колінах).

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Допоможіть з вибором мишки для ноутбука
« Ответ #1 : Октября 08, 2024, 04:25:09 pm »
Якщо ти шукаєш компактну мишку для подорожей, можу порадити Xiaomi Mi Portable Mouse. Вона дуже легка, працює на будь-яких поверхнях завдяки лазерному сенсору, і має мінімалістичний дизайн. У мене вже кілька місяців така, і вона чудово тримає заряд, а також легко підключається через Bluetooth.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Октября 08, 2024, 04:27:56 pm »
Мені подобається, що вона легка і працює на різних поверхнях. А як щодо точності і роботи з програмами для редагування документів та фотографій? Чи добре вона реагує на дрібні рухи, коли потрібно точно навести курсор?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Октября 08, 2024, 04:28:10 pm »
Xiaomi Mi Portable Mouse досить точна, навіть для роботи з графікою та документами. Вона легко реагує на найменші рухи і не підводить, коли потрібно зробити щось делікатне. Крім того, вона дуже зручна для тривалого використання – рука не втомлюється. Але якщо ти хочеш порівняти інші моделі або знайти щось ще більш відповідне для твоїх завдань, раджу заглянути на сайт mi.ua. Там можна знайти великий вибір мишок https://mi.ua/ua/myshki-klaviatury/ різних брендів, з детальними характеристиками та відгуками від інших користувачів. Ти зможеш легко підібрати щось для себе за оптимальною ціною і з доставкою. Особисто я там купувала кілька аксесуарів і завжди залишалась задоволена якістю сервісу.

Яндекс.Метрика