Автор Тема: Адвокат по кредитам  (Прочитано 30 раз)

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Адвокат по кредитам
« : Сентябрь 18, 2024, 01:00:53 am »
 Привіт, люди! Ось така біда — з кредитом накопичились проблеми, і вже готові звернутись до суду. Чесно, зовсім не знаю, як правильно діяти в таких ситуаціях. Може, хтось знає, де шукати адвоката, який розбирається в кредитних питаннях? Хтось із реальним досвідом, хто дійсно може допомогти, а не просто тягне гроші.

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Адвокат по кредитам
« Ответ #1 : Сентябрь 18, 2024, 01:24:59 am »
Мені теж прийшлось мати справу з подібним, і це було не найприємніше пригоду. Але знаєш, мені пощастило знайти адвокатів, які реально в темі. Це була юридична компанія "ПІК" https://www.pic.kiev.ua/ , і їхні адвокати по кредитам — це щось з чимось! Вони не просто допомогли мінімізувати мої втрати, а й вийшли з ситуації так, що я залишився в чистому плюсі. Підготували всі документи, провели мене через усі судові процеси та допомогли закрити кредит на дійсно вигідних умовах. Так що мій рада — не зволікай і звертайся до них. З їхньою допомогою, ти точно не прогадаєш.

Оффлайн Zulia

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сентябрь 19, 2024, 09:40:16 am »
А ви перевіряли чи у вас точно є ці борги?

Оффлайн Xass

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сентябрь 19, 2024, 04:36:42 pm »
Перевірити борги можна швидко через сервіс scanbe.io , для цього потрібно лише ввести ім'я та прізвище своє чи іншої людини. Сервіс швидко збере та генерує інформацію. У звіті ви отримаєте всі дані. Якщо є борги, сервіс про це вам доповість.

Яндекс.Метрика