Автор Тема: Як облаштувати невеликий продуктовий магазин?  (Прочитано 22 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
У мене невеликий продуктовий магазин біля будинку, і зараз я шукаю варіанти обладнання для розширення асортименту. Магазин не дуже великий, але хотілося б ефективно використати кожен квадратний метр, особливо для викладки молочних продуктів і хліба. Я поки не визначився, чи варто купувати окремо холодильні вітрини або брати універсальні стелажі з функцією охолодження. Може, є сенс в оренді обладнання? Які варіанти найкраще підходять для таких маленьких просторів?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Як облаштувати невеликий продуктовий магазин?
« Ответ #1 : Сентябрь 16, 2024, 03:42:11 pm »
Якщо приміщення невелике, то універсальні рішення — це те, що треба. Наприклад, комбіновані стелажі, які одночасно виконують функцію зберігання і демонстрації товару. Вони займають менше місця і дозволяють розмістити більше товарів. Щодо охолоджувальних вітрин, то краще зосередитися на тих моделях, які мають мінімальні габарити, але водночас забезпечують достатньо місця для викладки продукції. Важливо враховувати, що обладнання для маленького продуктового магазину має бути мобільним і легким у догляді, адже часто потрібні зміни в розташуванні стелажів або вітрин. Я тобі раджу звернути увагу на компанію Магрест, вони вже багато років на ринку і пропонують різні рішення саме для таких приміщень. Крім того, на їхньому сайті є великий вибір стелажів та вітрин для продуктів різного типу, наприклад, спеціальні полиці для молочної продукції або хліба. Якщо цікавишся, можеш подивитися їхній асортимент, адже торгове обладнання для продуктового магазину https://magrest.com.ua/ від Магрест — це перевірена якість та зручність використання.

Яндекс.Метрика