Автор Тема: Volkswagen ID.4 X — комфортні поїздки  (Прочитано 39 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Volkswagen ID.4 X — комфортні поїздки
« : Август 22, 2024, 06:16:46 pm »
Привіт! Мене цікавить електромобіль Volkswagen ID4 X, який виробляють у Китаї. Чи можеш розповісти більше про те, чим саме відрізняється ця модель від інших електрокарів? Як вона виглядає в порівнянні з іншими електромобілями, зокрема в плані технічних характеристик, запасу ходу на одному заряді і рівня комфорту для водія та пасажирів?

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Re: Volkswagen ID.4 X — комфортні поїздки
« Ответ #1 : Август 22, 2024, 06:19:09 pm »
Volkswagen ID4 X – це сучасний електромобіль, який виготовляють в Китаї у співпраці з SAIC Motor. Ця модель відрізняється від класичного ID4 розширеними габаритами і поліпшеним комфортом салону. Вона має батарею на 84,8 кВт*год, що дозволяє проїжджати до 550 км на одному заряді за циклом NEDC. Крім того, цей електрокар оснащений просунутими системами безпеки, такими як автоматичне гальмування і адаптивний круїз-контроль. Це робить його конкурентоспроможним вибором серед електромобілів на світовому ринку.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Август 22, 2024, 06:21:46 pm »
Дякую за інформацію! Тепер я зацікавлений дізнатися більше про доступність і сервіс обслуговування Volkswagen ID4 X у нас. Куди мені можна звернутися, щоб отримати більше інформації щодо покупки цієї моделі, її технічного обслуговування та гарантії? Може, є офіційні дилери або сервіси, які спеціалізуються саме на цих електромобілях?

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Август 22, 2024, 06:26:08 pm »
Якщо ти шукаєш більш детальну інформацію про електромобіль Volkswagen ID4 X https://e-motorni.com.ua/volkswagen-id4-x/ і хочеш дізнатися про можливості покупки або обслуговування, я рекомендую звернутися на сайт motorni. На цьому сайті ти знайдеш усі технічні характеристики цієї моделі, включаючи інформацію про двигун, батарею, запас ходу, а також різноманітні опції комплектацій. Крім того, на сайті представлені дані про доступні програми фінансування, а також є можливість зв’язатися з офіційними дилерами в Україні, які допоможуть підібрати оптимальний варіант і надати професійний сервіс обслуговування.

Яндекс.Метрика