Автор Тема: Імунітет  (Прочитано 103 раз)

Оффлайн Olivia

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Імунітет
« : Августа 22, 2024, 05:30:50 pm »
Часто хворію на ГРВІ, порадьте, що робити? Як зміцнити імунітет?

Оффлайн Kasandra

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Імунітет
« Ответ #1 : Августа 22, 2024, 06:23:07 pm »
Віруси мене люблять, ще пару років тому я ГРВІ переносила 3-4 рази на рік, як правило навесні та восени. Два роки тому при черговій застуді за порадою лікаря придбала Імупрет https://www.imupret.ua/  Він зміцнює імунітет і чинить противірусну дію, приймала таблетки всього 6 днів, а перші покращення відчула вже на 3 день. Перестало хворіти і дерти горло, температура знизилася. Після цього я почала приймати Імупрет просто для профілактики, минулої зими захворіла лише один раз і то незначно, навесні жодного разу не застудилася, для мене це чудовий результат.

Оффлайн ронди

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Імунітет
« Ответ #2 : Апреля 16, 2025, 09:33:10 pm »
Часто хворію на ГРВІ, порадьте, що робити? Як зміцнити імунітет?

Дуже рекомендую звернути увагу на Токсілайф – це натуральний комплекс, який допомагає очистити організм, зміцнити імунітет і позбутися паразитів. У мене вже після трьох тижнів прийому значно покращився стан – зникло здуття, підвищилася енергія, шкіра стала чистішою. Особливо сподобалося, що він не має побічних ефектів. А ще раджу паралельно підтримати імунну систему — можеш Купити таблетки для імунітету, які доповнять дію Токсілайф. В комплексі це дає чудовий ефект. І головне — слухай свій організм, він не просто так сигналізує.

Яндекс.Метрика