Автор Тема: Вода у пляшках: якість чи маркетинг?  (Прочитано 29 раз)

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Вода у пляшках: якість чи маркетинг?
« : Август 21, 2024, 05:53:29 pm »
Ось мені цікаво, як ви ставитесь до води у пляшках? Це дійсно якість, чи просто хороший маркетинговий хід? Знаю, що багато людей її купують, але чи варто витрачати гроші на те, що можна отримати просто з-під крану, якщо поставити фільтр? Хотів би почути ваші думки та досвід.

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Вода у пляшках: якість чи маркетинг?
« Ответ #1 : Август 21, 2024, 06:10:26 pm »
Ну, скажу тобі так: вода з пляшки — це не просто маркетинг, а дійсно якість, особливо якщо мова йде про бренди, які знаються на своїй справі. Наприклад, Моршинська або Карпатська Джерельна — це вода з перевірених джерел, яка проходить строгий контроль на кожному етапі. Це не те саме, що фільтрована водопровідна, яка може мати залишки хімії або інших домішок. Щодо зручності — тут взагалі без питань. Завдяки сервісам типу Аквагід, доставка води додому https://waterguide.com.ua/uk/dostavka-vody/ стає ще простішою. Плюс, ти можеш обрати різні варіанти води, в залежності від потреб: хочеш просто питну воду, або збагачену мінералами — будь ласка, вибирай. Я от раніше не розумів, чому всі так фанатіють від бутильованої води, а тепер замовляю постійно.

Яндекс.Метрика