Автор Тема: Шукаю продаж авто у Львівській області!  (Прочитано 65 раз)

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Привіт усім! Шукаю надійні ресурси з оголошеннями про продаж авто у Львівській області. Може хтось з вас знає хороші сайти або форуми, де можна знайти актуальні оголошення? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та поради щодо пошуку автомобіля.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Шукаю продаж авто у Львівській області!
« Ответ #1 : Июля 13, 2024, 10:15:27 am »
Привіт! Я теж недавно шукав авто у Львівській області і знайшов багато оголошень на місцевих форумах автомобілістів. Рекомендую також звернути увагу на газети з оголошеннями – іноді там трапляються дуже вигідні пропозиції.

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июля 13, 2024, 10:16:15 am »
Особисто я звертався до місцевих автосалонів і дізнавався про їхні пропозиції. Це може бути трохи дорожче, але вони часто мають перевірені і надійні варіанти. Тому зверніть на це увагу.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июля 13, 2024, 10:17:25 am »
Особисто я звертався до місцевих автосалонів і дізнавався про їхні пропозиції. Це може бути трохи дорожче, але вони часто мають перевірені і надійні варіанти. Тому зверніть на це увагу.

Не так давно шукав б/у авто для дружини, і мій товариш порадив заглянути на сайт https://ocars.com.ua як виявилось, це справжній скарб для тих, хто в темі! Заходиш, обираєш Львівську область, і перед тобою відразу купа варіантів. Пам'ятаю, знайшов там ідеальний варіант - Mazda 3, 2015 року, з пробігом всього 80 тисяч.
Та ще й ціна була дуже приємною. Оформив угоду швидко, без зайвого головняка. Тепер дружина задоволена, а я знаю, куди звертатись наступного разу, коли знадобиться авто. Якщо ви, як і я, цінуєте свій час і гроші - рекомендую звернути увагу на цей сайт.

Оффлайн Zulia

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Сентября 16, 2024, 08:32:41 pm »
Берите автомобиль только новый, лучше из салона.

Оффлайн Xass

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Сентября 17, 2024, 08:31:19 am »
О каком автомобиле мечтаете? У каждого свои пожелания к дизайну и характеристикам. Мы, например, новый MG Marvel R покупали в автосалоне https://www.winnerauto.ua/ru/cars/mg/marvel-r/ , выбор пал на этот автомобиль после внимательного изучения всех характеристик. И только после тест-драйва было принято окончательное решение о покупке. Своим выбором довольны.

Яндекс.Метрика