Автор Тема: Творчі новини Переяславщини  (Прочитано 38 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Творчі новини Переяславщини
« : Июль 08, 2024, 11:21:41 pm »
Привіт! Чи ти чув щось про останні події на Київщині? Мене цікавить найсвіжіша інформація, що відбувається в регіоні. Особливо цікаво, чи є якісь новини про культурні події, зустрічі відомих осіб або волонтерські ініціативи. Якщо знаєш, поділись, будь ласка, подробицями. Хочу бути в курсі всіх актуальних подій, тому буду вдячний за будь-яку інформацію, яку ти маєш.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Творчі новини Переяславщини
« Ответ #1 : Июль 08, 2024, 11:24:02 pm »
Так, я щойно чув про цікавий візит у Переяслав. Відома акторка дорослого кіно, яка також займається волонтерською діяльністю, завітала до місцевого університету. Вона розповідала про свій життєвий шлях, професійні виклики та важливість волонтерства. Такі зустрічі завжди додають натхнення і показують, як можна поєднувати різні аспекти життя на користь суспільства.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июль 08, 2024, 11:25:04 pm »
Дуже добре, що люди з різних сфер діяльності долучаються до волонтерства та підтримують нашу країну. Особливо важливо, що вони діляться своїм досвідом і мотивацією з молоддю. Було б добре дізнатися більше про такі зустрічі і, можливо, навіть відвідати одну з них. Впевнений, що це може бути корисним і надихаючим для багатьох людей, особливо зараз, коли так потрібна підтримка та єдність.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июль 08, 2024, 11:27:34 pm »
Дуже добре, що люди з різних сфер діяльності долучаються до волонтерства та підтримують нашу країну. Особливо важливо, що вони діляться своїм досвідом і мотивацією з молоддю. Було б добре дізнатися більше про такі зустрічі і, можливо, навіть відвідати одну з них. Впевнений, що це може бути корисним і надихаючим для багатьох людей, особливо зараз, коли так потрібна підтримка та єдність.
Ось докладніше про цю подію: proslav.info https://proslav.info/u-pereyaslav-zavitala-vidoma-aktorka-doroslogo-kino-ta-volonterka-dzhozefin-dzhekson-de-bula-i-chym-zajmalasya/ виявляється, акторка Джозефін Джексон не тільки завітала до університету, але й активно долучається до волонтерської діяльності. Вона стала амбасадоркою реабілітаційного центру, який допомагає пораненим військовим.
Крім того, вона організовує благодійні проекти, як-от продаж календарів і розіграш своєї автівки для збору коштів. Її приклад демонструє, як можна використовувати популярність для благодійності та підтримки важливих соціальних ініціатив.

Яндекс.Метрика