Автор Тема: Легалізація в США  (Прочитано 39 раз)

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Легалізація в США
« : Июнь 24, 2024, 04:12:32 pm »
Привіт усім! Я планую переїзд до США для роботи, і мені потрібно легалізувати деякі документи, включаючи дипломи та свідоцтва про народження. Чи може хтось порадити, як правильно підготуватися до цього процесу? Які бюро перекладів у Києві можуть допомогти з цим завданням і на що слід звернути увагу, щоб уникнути помилок?

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Легалізація в США
« Ответ #1 : Июнь 24, 2024, 04:32:14 pm »
Легалізація документів для США може бути складним процесом, що вимагає уважності до деталей. Спочатку вам потрібно перекласти документи на англійську мову з усіма необхідними засвідченнями. Я рекомендую звернутися до бюро перекладів Укрпереклад . Вони спеціалізуються на легалізації документів для міжнародного використання і можуть допомогти вам у цьому процесі. Їхні фахівці знають всі нюанси перекладу та легалізації документів, що гарантує їхню юридичну дійсність в США. Укрпереклад також пропонує послуги нотаріального засвідчення, що додатково підтвердить автентичність перекладів. Якщо вам потрібно перекласти документи, їхній досвід і професіоналізм допоможуть зробити це швидко і якісно.

Яндекс.Метрика