Автор Тема: Покупка недорогого туристичного велосипеду  (Прочитано 38 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Планую купити недорогий туристичний велосипед, але взагалі не знаю, з чого почати. Не хочеться витратити купу грошей, та й досвіду в такій покупці у мене нуль. Порадьте, будь ласка, на що звертати увагу? Можливо, є конкретні моделі, які варто розглянути? Хочу щось надійне, але не надто дороге.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я теж колись шукав недорогий туристичний велосипед. Раджу звертати увагу на міцність рами та якість компонентів. Важливо, щоб велосипед мав гарну трансмісію та гальма. Особисто мені сподобалася марка Marin, вони роблять непогані байки за адекватну ціну. Варто переглянути їхні моделі.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Чув про Marin, але не дуже орієнтуюся в їхніх моделях. Що саме можеш порадити? Які ще аспекти важливі, крім рами та гальм? Чи варто звертати увагу на тип коліс або інші деталі? Хочу бути впевненим, що обираю правильний варіант і не прогадаю з покупкою.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Чув про Marin, але не дуже орієнтуюся в їхніх моделях. Що саме можеш порадити? Які ще аспекти важливі, крім рами та гальм? Чи варто звертати увагу на тип коліс або інші деталі? Хочу бути впевненим, що обираю правильний варіант і не прогадаю з покупкою.

Бачу, ти серйозно підходиш до вибору велосипеда, це чудово. Спробуй глянути модель велосипеду Marin Nicasio+ https://veliki.com.ua/ua/goods_marin-nicasio-plus-27-5.htm вона має чудові відгуки. У неї міцна рама, гарна трансмісія і дискові гальма, що дуже важливо для туризму. В магазині Veliki є гарний вибір товарів.

У них офіційна гарантія, широкий опис кожної моделі та швидка доставка по Україні. Ще зверни увагу на комфорт сідла та керма, це може значно вплинути на задоволення від поїздок. Якщо тобі сподобається ця модель, то це буде відмінний варіант за свої гроші.

Яндекс.Метрика