Автор Тема: Оскаржити відмову у видачі посвідки в ДМС  (Прочитано 71 раз)

Оффлайн professional

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Всім привіт! Може хтось розповісти про процедуру оскарження відмови у видачі посвідки в ДМС? Я подав документи, але мені відмовили і я хочу дізнатися, як далі діяти. Якщо хтось в темі, підкажіть.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Оскаржити відмову у видачі посвідки в ДМС
« Ответ #1 : Апрель 05, 2023, 11:38:30 pm »
Привіт! Я особисто не знаю деталей процедури оскарження відмови у видачі посвідки в ДМС, але знаю, що потрібно звернутися в ДМС і попросити копію документу з відмовою та роз'яснення її причин. Це буде вихідною точкою для подальших дій.

Оффлайн Olenka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Апрель 05, 2023, 11:43:37 pm »
Так само я згодна з попереднім дописом. Вам також потрібно збирати докази, які підтверджують те, що відмова була необґрунтованою. Сестра займалась даним питанням. Раджу звернутись до юриста.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Апрель 05, 2023, 11:49:31 pm »
Всім привіт! Може хтось розповісти про процедуру оскарження відмови у видачі посвідки в ДМС? Я подав документи, але мені відмовили і я хочу дізнатися, як далі діяти. Якщо хтось в темі, підкажіть.
Привіт! Додам до цього, що у випадку, якщо ви не згодні з відмовою, вам потрібно подати апеляцію на державний рівень. Це можна зробити через онлайн-додаток "Консультант"  https://consultant.net.ua/service/appeal-against-refusal-to-issue-a-permit-to-the-state-migration-service або звернувшись до місцевої організації, яка займається захистом прав мігрантів. Ваша апеляція буде розглянута знову і ви матимете можливість отримати посвідку. Важливо бути витривалим і пройти всі необхідні кроки, щоб отримати необхідний документ.

Яндекс.Метрика