Вітаю! Дякую, що поділилися досвідом — зараз справді важливо мати перевірені магазини, бо з агротоварами помилка швидко дає негативний результат. Я теж помітив, що коли береш якісний посівний матеріал і нормальні засоби захисту, різниця відчутна вже в перший сезон. Особливо це стосується гербіцидів і добрив: дешеві аналоги часто або не працюють, або шкодять ґрунту.
У мене схожа ситуація була навесні, коли потрібно було швидко підготувати сад і город після зими. Частину позицій брав в одному магазині, а частину замовляв у Plantika — це сервіс, де зручно купувати все необхідне для догляду за ділянкою в одному місці. Через
https://plantika.com.ua/ замовляв насіння овочів, мікродобрива, препарати для профілактики хвороб плодових дерев і ягідників. Сподобалося, що асортимент підібраний саме під практичні потреби садівників, а не просто для галочки.
З власного досвіду скажу, що коли працюєш із перевіреними товарами для саду та городу, значно легше планувати сезон і уникати зайвих проблем. Рослини краще розвиваються, менше хворіють, а врожай виходить стабільнішим. Тому я теж підтримую ідею радити хороші магазини, бо це економить час, нерви й гроші. Головне — не боятися порівнювати і знаходити ті сервіси, яким реально можна довіряти.