Автор Тема: Зняти біль в суглобах  (Прочитано 70 раз)

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Зняти біль в суглобах
« : Декабрь 29, 2022, 09:36:51 am »
Привіт. Хто може підказати, якими ліками ефективніше буде знеболити суглоби? Можливо хтось зіштовхувався з такими проблемами… Буду вам дуже вдячний за такі поради.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Tordar

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Re: Зняти біль в суглобах
« Ответ #1 : Декабрь 29, 2022, 09:43:09 am »
Привіт. Тут треба з'ясувати причини. Тобто раджу вам таки звернутись до лікаря. Просто знеболювати - не вихід, як на мене…

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Декабрь 29, 2022, 09:47:13 am »
Привіт. Тут треба з'ясувати причини. Тобто раджу вам таки звернутись до лікаря. Просто знеболювати - не вихід, як на мене…
Дякую вам за пораду. Але я розумію, проте до лікаря є запис лише через тиждень. Тому треба поки що хоча б мати знеболювальний препарат вдома, на випадок гострого чи надокучливого болю.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Olenka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Декабрь 29, 2022, 09:56:25 am »
Так, терпіти сильні болі не варто, гадаю. Можна й знеболити, допоки не потрапите на консультацію до лікаря. Знеболювальних таблеток насправді зараз дуже багато в аптеках.
Але раджу подивитись та почитати про  різні таблетки від болю в суглобах ніг . Досить дієвим вважаю, в таких випадках, Німесил. Він точно має допомогти. Можна Нурофен також спробувати. Захоплюватись такими таблетками не варто звичайно, але думаю, що ви й самі це розумієте. Бажаю видужати якнайшвидше вам!

Оффлайн Xass

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Январь 04, 2023, 02:40:27 pm »
А як можна приймати ліки без консультації лікаря?

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Январь 04, 2023, 02:49:10 pm »
Для мене це також дуже дивно. Я теж страждаю від болю у суглобах, але для початку хочу обстежитися.

Оффлайн Olar

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Январь 04, 2023, 07:22:02 pm »
Коли біль гостра, можна зняти її препаратами, але це не вирішить проблему. Треба все ж йти в лікарню, здавати аналізи, робити рентген або й МРТ. Шукати причину цього болю, встановлювати діагноз та на основі всього перечисленого проходити лікування. Ось клініка https://uclinic.com.ua/ в Києві, де можна пройти таке обстеження та отримати справжню допомогу.

Яндекс.Метрика