Привіт. Вирішила, що не треба гаяти зайвий раз час на пошуки в інтернеті, тому закортіло написати вам і проконсультуватися. Куди саме треба заглянути найближчого часу? Буду вдячна за відповіді і тому, чекаю з нетерпінням ваші думки з цього питання.
Цитата: Принцесса от Июня 30, 2021, 10:25:15 amПривіт. Вирішила, що не треба гаяти зайвий раз час на пошуки в інтернеті, тому закортіло написати вам і проконсультуватися. Куди саме треба заглянути найближчого часу? Буду вдячна за відповіді і тому, чекаю з нетерпінням ваші думки з цього питання.В бізнесі консалтинг грає велику роль. Варто співпрацювати із профільними компаніями та досвідченими спеціалістами
Цитата: Kantona от Марта 24, 2026, 09:41:40 amЦитата: Принцесса от Июня 30, 2021, 10:25:15 amПривіт. Вирішила, що не треба гаяти зайвий раз час на пошуки в інтернеті, тому закортіло написати вам і проконсультуватися. Куди саме треба заглянути найближчого часу? Буду вдячна за відповіді і тому, чекаю з нетерпінням ваші думки з цього питання.В бізнесі консалтинг грає велику роль. Варто співпрацювати із профільними компаніями та досвідченими спеціалістамиШукаю зараз таких для своєї компанії, бо продажі невтішні