Я для себе нещодавно відкрила
бренд Zola, замовляла вперше і залишилася в абсолютному захваті від якості кожного товару та рівня обслуговування. Мені терміново були потрібні ефективні косметичні засоби, здатні маскувати видимі недоліки шкіри, і їхні бази під макіяж та регенеруючі креми впоралися із цим завданням на всі сто відсотків. Також я вирішила спробувати їхню лінійку для оформлення брів, замовивши зручний пінцет, фіксуючий гель, олівець, стійку хну та склади для ламінування, які зробили мої брови доглянутими, як після салону. Моїм щоденним мастхевом стала й доглядова косметика, зокрема живильні бальзами для губ, очищаючі пінки та м'які шампуні для брів. Окремої похвали заслуговують робочі інструменти: кисті для тональних засад, рум'ян, тіней і брів разом зі спонжами роблять процес нанесення косметики максимально швидким і приємним. Для повноцінної роботи я додатково придбала якісний воскоплав, захисні плівки, гнучкі лінійки бровиста та палітри для змішування, тому тепер із упевненістю раджу цей магазин усім друзям.