Криптовалютное Либертарианство
Добро пожаловать,
Гость
. Пожалуйста,
войдите
или
зарегистрируйтесь
.
Не получили
письмо с кодом активации
?
1 час
1 день
1 неделя
1 месяц
Навсегда
Начало
Помощь
Поиск
Календарь
Вход
Bittogether.com - Первый украинский криптовалютный форум
»
Общение на разные темы
»
Разговоры о Жизни
»
Сирники, які не розповзаються на пательні
« предыдущая тема
следующая тема »
Печать
Страницы: [
1
]
Вниз
Автор
Тема: Сирники, які не розповзаються на пательні (Прочитано 11 раз)
Ess
Newbie
Сирники, які не розповзаються на пательні
«
:
Сентября 13, 2026, 01:47:46 pm »
Привіт усім кулінарам! Поділіться перевіреним рецептом ідеальних сирників. У мене вони чомусь вічно пливуть на пательні або перетворюються на кашу, хоча роблю все начебто за інструкцією. Підкажіть, що я роблю не так?
Mius
Newbie
Re: Сирники, які не розповзаються на пательні
«
Ответ #1 :
Сентября 13, 2026, 02:02:02 pm »
Доброго дня! Довго мав таку саму проблему, поки не зрозумів, що вся біда в зайвій сироватці, яка залишається в сирі. Останнім часом кулінарні поради шукаю на URBAN Київ, бо там викладають нормальні побутові лайфхаки. Мені ідеально підійшов їх класичний рецепт сирників
https://urban.kyiv.ua/yak-prygotuvaty-syrnyky-klasychnyj-retsept-pyshnyh-i-smachnyh-syrnykiv/
, після якого я повністю змінив свій підхід до готування. Тепер купую сухий кисломолочний сир п'яти або дев'яти відсотків жирності й додатково відтискаю його через марлю. Борошна додаю мінімум, буквально одну ложку, а замість решти насипаю трохи манної крупи й залишаю тісто на десять хвилин, щоб манка набухла. Смажу на середньому вогні на суміші вершкового масла та олії. Завдяки цьому вони перестали розтікатися, тримають форму та виходять дуже ніжними всередині.
Печать
Страницы: [
1
]
Вверх
« предыдущая тема
следующая тема »
Bittogether.com - Первый украинский криптовалютный форум
»
Общение на разные темы
»
Разговоры о Жизни