Автор Тема: Порадьте потужний професійний пилосос для майстерні  (Прочитано 47 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Порадьте потужний пилосос саме для майстерні, бо звичайний побутовий уже не справляється. Постійно накопичується тирса, стружка, дрібний пил від шліфування, іноді потрібно прибрати металеву стружку та сміття після роботи. Хотілося б підключати пилосос до електроінструменту, щоб він одразу збирав пил. Ще важлива нормальна місткість бака і можливість тривало працювати без перегріву. Які характеристики реально мають значення при виборі?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Для таких умов я б дивився не на максимальну потужність двигуна, а на силу всмоктування та продуктивність повітря. Обов'язково зверни увагу на систему очищення фільтра, тому що дрібний деревний пил дуже швидко його забиває. Для майстерні краще брати професійний апарат із міцним корпусом, великим баком і можливістю сухого та вологого прибирання. Якщо плануєш підключати інструмент, корисною буде автоматична розетка із запуском пилососа разом з електроінструментом.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Тепер зрозуміліше, чому мій старий пилосос так швидко втрачав тягу. Фільтр після шліфування буквально за кілька хвилин забивався, хоча за характеристиками потужність була начебто пристойна. Мені ще важливо, щоб шланг і колеса були нормальної якості, бо техніка постійно переміщується по майстерні. Бак хотілося б достатньо великий, щоб не витрушувати його після кожної невеликої роботи. Думаю, професійний варіант буде набагато практичнішим.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Тепер зрозуміліше, чому мій старий пилосос так швидко втрачав тягу. Фільтр після шліфування буквально за кілька хвилин забивався, хоча за характеристиками потужність була начебто пристойна. Мені ще важливо, щоб шланг і колеса були нормальної якості, бо техніка постійно переміщується по майстерні. Бак хотілося б достатньо великий, щоб не витрушувати його після кожної невеликої роботи. Думаю, професійний варіант буде набагато практичнішим.
Тоді я б дивився у бік Karcher. У них є професійні пилососи, розраховані саме на регулярну роботу в майстернях та інших приміщеннях, де багато пилу й різного виробничого сміття. У таких апаратах акцент зроблений не просто на потужності двигуна, а й на стабільному всмоктуванні, нормальній фільтрації та зручності тривалої експлуатації. Для майстерні також корисно, що є варіанти для сухого і вологого прибирання, а деякі професійні рішення можна використовувати разом з електроінструментом.

Я б саме професійні пилососи Karcher https://k-shop.com.ua/ua/catalog/pylesosy/ розглядав у першу чергу, якщо потрібна техніка не для періодичного прибирання квартири, а для постійної роботи з тирсою, пилом і стружкою. Головне перед покупкою визначитися з типом пилу, об'ємом бака та необхідним класом фільтрації.

Яндекс.Метрика