Хочу залишити свій відгук для тих, хто, як і я, проводить по 8–10 годин на добу за комп'ютером і періодично відчуває, що шия та плечі просто кам'яніють. Спочатку я намагався вирішити проблему самостійно: постійні розминки, короткі перерви впродовж дня, регулярні розтяжки та зміна робочого крісла трохи полегшували стан, але відчуття хронічного затиску у верхній частині спини все одно поверталося. Тоді я зрозумів, що звичайного побутового відпочинку вже недостатньо, і потрібно довірити це питання фахівцям, які дійсно знаються на своїй справі. Після кількох невдалих спроб у випадкових кабінетах я нарешті знайшов студію, яка повністю виправдала очікування. Для мене якісний
масаж у києві виявився справжнім порятунком від щоденної втоми та м'язового напруження. Перше, що хочеться відзначити — це виключно професійний підхід майстрів. Перед початком сеансу завжди цікавляться загальним самопочуттям, наявністю болісних зон та специфікою навантажень, щоб підібрати правильну техніку опрацювання тіла.