Автор Тема: Новорічні іграшки - як підібрати гарне оформлення ялинки?  (Прочитано 11 раз)

Онлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Хочу оновити набір прикрас для ялинки та зробити оформлення більш цілісним. Як краще поєднати кольори, розміри й форми іграшок? Чи варто дотримуватися двох-трьох основних відтінків, чи можна сміливо комбінувати різний декор для більш святкового вигляду?

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я люблю, коли прикраси не просто набрані випадково, а мають спільну кольорову тему. Тоді навіть різні фігурки виглядають доречно. Можна залишити кілька яскравих іграшок, а решту зробити більш спокійними.

Онлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Мені подобається, коли на ялинці є один основний колір і кілька додаткових акцентів. Цього року спробувала поєднати різні форми, але залишила одну гаму. Вийшло досить гармонійно, хоча спочатку боялася, що буде занадто строкато.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Дивилася нещодавно новорічні прикраси https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/novogodnij-dekorelochnye-igrushki-ukrasheniya.html в інтернет-магазині Zelena, бо цього року хочеться трохи змінити оформлення ялинки. Сподобалася ідея не купувати одразу цілий набір однакових іграшок, а поєднати кулі різного розміру з кількома фігурками.
Думаю, так дерево виглядатиме цікавіше. Ще хочу визначитися з кольорами заздалегідь, щоб усі прикраси між собою поєднувалися і не створювали надто строкатого враження.

Яндекс.Метрика