Автор Тема: Куди здати стару зламану побутову техніку  (Прочитано 42 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
У мене в гаражі вже кілька років стоїть стара неробоча техніка - величезний двокамерний холодильник, stara пральна машина-автомат та газова плита. Все це добро займає купу вільного місця, через що я не можу нормально поставити автомобіль. Побутова техніка повністю залізна і важка, везти самостійно на смітник не можна, та й шкода просто так викидати. Хто знає, куди в Києві можна здати стару техніку на брухт з вивозом? Чи платять за це гроші і як швидко зазвичай приїжджає машина?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Куди здати стару зламану побутову техніку
« Ответ #1 : Июля 17, 2026, 03:58:40 am »
Стара побутова техніка - це насправді чудовий матеріал для здачі на брухт, адже там багато чорного та кольорового металу. Я сам нещодавно очищав квартиру бабусі перед продажем і мав аналогічну проблему - старий холодильник і плита стояли посеред кімнати. Вирішив не витрачати сили на самостійне вивезення і звернувся до фахівців через сайт https://xn--80aaa2bfd6apgd.kiev.ua/ua/viviz-metalobruhtu/ - вони все зробили швидко та без зайвих питань. Хлопці приїхали у зручний для мене час, самі спустили холодильник та пралку з третього поверху без ліфта. Зробили все акуратно, нічого не пошкодили в під'їзді. Потім зважили все на точних вагах біля машини і виплатили мені гроші відразу на місці. Мені не довелося платити за послуги вантажників чи оренду машини, хлопці все врахували у вартості металу. Тепер у гаражі чистота і порядок, машина нарешті стоїть на своєму місці. Це дійсно дуже зручно і вигідно, ніж намагатися самому кудись везти цей важкий хлам.

Яндекс.Метрика