Автор Тема: Як забрати документи після розлучення в суді  (Прочитано 155 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Доброго дня. Розлучилася через суд ще два роки тому, рішення суду на руках маю. А от сам офіційний бланк в РАЦСі так і не забрала, бо тоді не було потреби. Зараз для угоди з нерухомістю нотаріус терміново вимагає повний пакет паперів для підтвердження сімейного стану. Чи довго зараз триває оформлення цього документа? Чи обов'язково йти саме в той відділ, де розривали шлюб?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Нотаріуси зараз дуже прискіпливі до сімейного стану, тому всі папери мають бути в ідеальному порядку перед угодою. Самостійно ходити по держорганах - це лотерея, бази іноді виснуть, та й черги нікуди не зникли. Я свого часу теж затягнула з цим питанням, а потім бігала в паніці за день до підписання договору. Мені знайома порадила звернутися в компанію UST Group. Вони якраз спеціалізуються на витребуванні таких документів. Мені офіційне свідоцтво про розірвання шлюбу зробили всього за кілька днів без моєї особистої присутності в установах. Дуже зручний сервіс, збережете купу часу та сил. Раджу просто зателефонувати їм або залишити заявку на сайті, вони швидко все оформлять під ключ.

Яндекс.Метрика