Автор Тема: Який автобус вибрати з Кракова до Івано Франківська  (Прочитано 117 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Вітання. Мені потрібно дістатися з Кракова до Івано-Франківська. Дивлюся варіанти в інтернеті, їх дуже багато, і ціни різні. Хто нещодавно їздив, які фірми надійніші. Чи часто бувають затримки рейсів. Хочеться знайти автобус із нормальними м'якими сидіннями, щоб спина не затікала.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я часто катаюся цим маршрутом додому. Затримки бувають в основному через черги на митниці, сам автобус виїжджає вчасно. Мені подобається сервіс Контрабус, там можна порівняти різні варіанти і вибрати найкращий. Останній раз їхав великим Неопланом, місця для ніг було багато. Раджу купувати квиток за тиждень до виїзду, бо перед вихідними все розбирають. Дорога займає приблизно десять годин, якщо пощастить.

Оффлайн Oscar82

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Якщо мова про маршрут Краків — Івано-Франківськ, я б насамперед звернув увагу на зручність рейсу, тривалість поїздки та можливі пересадки. Для міжнародних автобусних перевезень це часто важливіше, ніж невелика різниця у вартості квитків. Коли порівнював різні варіанти маршрутів, зокрема й Київ — Валенсія, мені трапилося прямий лінк, де була міжнародні квитки на автобус. Після цього стало простіше зрозуміти, на що варто звертати увагу під час вибору міжнародних автобусних квитків, щоб поїздка пройшла без зайвих несподіванок.

Яндекс.Метрика