Автор Тема: Де купити круг сталевий, щоб не чекати пів життя?  (Прочитано 147 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля

Хлопці, може хтось підкаже нормальне місце, де є в наявності круг сталевий? Бо останній мій досвід був веселий: оформив замовлення, вже майже придумав, що зроблю з металу, а мені через три дні кажуть “ой, нема”. Хотілося б знайти продавця, який реально тримає склад і нормально спілкується з клієнтами. Потрібен круг різного діаметра, тому цікавлять місця з хорошим вибором. Якщо ще й ціни без сюрпризів — взагалі супер.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я займаюся приватним будівництвом і постійно шукаю надійних постачальників металу. У «Vartis» мене приємно здивувала швидкість оформлення замовлення і адекватні ціни. Для одного з проєктів замовляв круг сталевий https://vartis-metal.com.ua/product/krug-st/ і він повністю відповідав заявленим характеристикам. Метал був без корозії та з точним діаметром, що дуже важливо для подальшої обробки. Доставка прийшла навіть раніше, ніж очікував, що дозволило не зупиняти роботи. Також сподобалося, що можна одразу узгодити порізку під потрібні розміри. В цілому співпраця виявилася дуже комфортною і вигідною.

Яндекс.Метрика