Автор Тема: Google Pixel 10 Pro  (Прочитано 52 раз)

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Google Pixel 10 Pro
« : Мая 07, 2026, 09:21:26 pm »
Давно користуюся Андроїдами і зараз планую оновити смартфон. Дуже приваблює нова десята серія Пікселів, особливо версія Про. Чи є тут реальні власники? Як вам робота штучного інтелекту та камера в реальних умовах? Чи варто він того, щоб переходити з Самсунга?

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Google Pixel 10 Pro
« Ответ #1 : Мая 07, 2026, 09:48:10 pm »
Я сам фанат чистого Андроїда, тому новинки від Гугл завжди тримаю в полі зору. Нещодавно я детально вивчав огляд Google Pixel 10 Pro на порталі Trendy, щоб зрозуміти, чи варто робити апгрейд https://trendy.org.ua/pokupky-i-oglyady/google-pixel-10-pro-golovnyj-android-flagman-roku-oglyad/ . Судячи з інформації на Тренди, камера там справді робить космічні знімки, особливо вночі. Також там багато уваги приділили новим функціям штучного інтелекту, які реально спрощують щоденне використання. Я порівнював його зі своїм старим смартфоном і зрозумів, що оптимізація софту у Пікселя зараз найкраща на ринку. Якщо вам подобається отримувати оновлення першими та мати ідеальне фото без обробки, то цей флагман точно вас порадує. Зайдіть на сайт Trendy, там є всі технічні подробиці, які допоможуть вам визначитися.

Яндекс.Метрика