Автор Тема: Чим рідина для пода відрізняється від рідин для інших вейп пристроїв?  (Прочитано 135 раз)

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Поясніть хтось, бо я вже зовсім заплутався в цих баночках і флаконах. Купив собі невеличку подсистему, прийшов у магазин за заправкою, а там цілі стелажі різної продукції. Продавець каже, що звичайні жижі від великих вейпів мені не підійдуть і треба брати якусь спеціальну на сольовому нікотині. Це реально так, чи просто хитрий маркетинговий хід, щоб змусити купувати дорожчий товар невеликого об'єму? Що взагалі буде, якщо я візьму і заллю звичайну класичну рідину у свій маленький девайс?

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Маркетинг тут ні до чого, це суто технічна необхідність, пов'язана з конструкцією твого пристрою. Основна відмінність криється в густоті самої бази. Для подів роблять співвідношення пропіленгліколю та гліцерину 50/50, щоб рідина була достатньо плинною і легко просочувала маленьку ватку у випарнику. Якщо заллєш густу жижу (70/30) від потужного вейпа, вата просто не встигне ввібрати її між затяжками, і ти моментально зловиш гіркий присмак гару – тобто спалиш випарник. До того ж звичайний нікотин на малопотужних подах майже не відчувається.

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Різниця не обмежується лише густотою та типом нікотину, хоча це фундаментальна база. Справа ще й у рівні pH та так званому ударі по горлу (тротхіті). Класичні лужні рідини для потужних боксмодів розраховані на видачу величезної кількості пари, тому концентрація нікотину там зазвичай мізерна — 1.5, 3 або 6 мг. Под-системи генерують мало пари, тому потребують високої концентрації (20-50 мг). Щоб горло не розірвало від такої міцності, в сольові рідини додають спеціальні кислоти (наприклад, бензойну). Вони балансують рівень pH до показників людського організму, роблячи затяжку надзвичайно м'якою навіть при максимальних дозах.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Різниця не обмежується лише густотою та типом нікотину, хоча це фундаментальна база. Справа ще й у рівні pH та так званому ударі по горлу (тротхіті). Класичні лужні рідини для потужних боксмодів розраховані на видачу величезної кількості пари, тому концентрація нікотину там зазвичай мізерна — 1.5, 3 або 6 мг. Под-системи генерують мало пари, тому потребують високої концентрації (20-50 мг). Щоб горло не розірвало від такої міцності, в сольові рідини додають спеціальні кислоти (наприклад, бензойну). Вони балансують рівень pH до показників людського організму, роблячи затяжку надзвичайно м'якою навіть при максимальних дозах.

Доповнюючи колег по форуму, хочу звернути вашу увагу на ще один неочевидний, але критично важливий аспект — концентрацію ароматизаторів. У класичних рідинах для потужних пристроїв смакових добавок кладуть менше, оскільки величезні хмари пари і так прекрасно передають усі відтінки смаку.
Проте варто пам'ятати, що надлишок підсолоджувачів та дешеві компоненти дуже швидко вбивають нагрівальний елемент. Тому так важливо купувати якісну преміальну продукцію, де хімічний склад ідеально збалансований і не шкодить техніці. Завжди обирайте оригінальні розхідники, адже від цього залежить не лише смакопередача, а й тривалість життя вашого пристрою. Коли мені чи моїм клієнтам потрібно оновити запаси, знайти ексклюзивні смаки рідина для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ це саме той магазин, якому я довіряю на сто відсотків. Там зібрано найширший асортимент оригінальних товарів від світових брендів, ціни завжди актуальні та приємні, а фахівці готові професійно підказати, яка саме рідина ідеально розкриється на вашому конкретному девайсі.

Яндекс.Метрика