Автор Тема: Хто порадить перевірене місце з великим вибором тактичних бейсболок?  (Прочитано 270 раз)

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Всім доброго дня! Маю запитання до тих, хто реально розуміється на якісному спорядженні. Мені як жінці у війську іноді буває складно підібрати головний убір, щоб він і по розміру сів нормально, і витримав усі наші «пригоди» на виїздах. Потрібна міцна бейсболка для активної роботи в польових умовах. Де ви зазвичай замовляєте такі речі, щоб вони не розлізлися через місяць? Цікавить модель із велкро-панеллю під патчі або просто дуже зносостійкий варіант, який не вигорить на сонці та не втратить колір від пилу й прання. Я вже переглянула купу сайтів, але хочеться саме перевіреної якості, щоб замовити і спокійно працювати далі, не відволікаючись на незручні речі. Якщо у вас є улюблений магазин, де ви завжди берете екіпірування і впевнені в ньому на всі сто, підкажіть, будь ласка. Дуже сподіваюся на ваші поради, бо хочеться купити надійну річ, яка прослужить довго!

Оффлайн Lana

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я зазвичай обираю речі дуже прискіпливо, особливо якщо це одяг для роботи чи поїздок, де доводиться багато рухатися. Мені була потрібна звичайна легка кепка, щоб влітку голова під нею не пріла і не було відчуття парника. Довго дивилася, як вони прошиті, чи є дихаючі вставки та чи приємна тканина зсередини, щоб лоб не натирало. Зрештою обрала тактичну бейсболку в магазнині PROF1Group  і взяла собі модель із сіточкою ззаду. Коли почала носити на виїздах, зрозуміла, що вгадала на всі сто, бо навіть у найбільшу спеку почуваюся в ній цілком нормально. Питання з перегрівом я для себе закрила, тепер це моя улюблена річ для будь-якої погоди. Зробили все сумлінно, шви рівні, нічого ніде не муляє і нитки не стирчать, що зараз рідко де зустрінеш. Результатом задоволена, бо кепка виявилася дуже зручною і практичною для щоденного носіння, а це саме те, що я шукала.

Яндекс.Метрика