Автор Тема: Як правильно стерилізувати інструменти для манікюру?  (Прочитано 46 раз)

Оффлайн Amirz141

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Коли я тільки починала займатися нігтьовим сервісом вдома, то не до кінця розуміла, наскільки важливою є правильна стерилізація інструментів. Здавалося, що достатньо просто протерти ножиці або кусачки спиртом, але з часом я дізналася, що цього замало. Якщо хочеться забезпечити безпеку собі та клієнтам, потрібно підходити до цього питання набагато серйозніше. Саме тому я почала уважно підбирати все для манікюру https://nailclub-shop.com.ua/ включаючи якісні засоби для очищення та стерилізації.

Спочатку я промиваю інструменти під теплою водою, щоб прибрати залишки пилу чи шкіри. Після цього використовую спеціальний дезінфікуючий розчин, у якому металеві інструменти повинні полежати певний час згідно з інструкцією. Далі я ретельно висушую їх і тільки потім поміщаю в сухожарову шафу або стерилізатор. Саме висока температура допомагає повністю знищити бактерії та мікроорганізми, які можуть залишатися на поверхні.

Для себе я зрозуміла, що економити на безпеці не можна, адже здоров’я завжди важливіше. Зараз я намагаюся купувати лише якісне все для манікюру, щоб бути впевненою у результаті. Правильна стерилізація не займає багато часу, зате дає впевненість у тому, що процедура буде не лише красивою, а й безпечною.

Яндекс.Метрика