Автор Тема: Скільки коштує доїхати з Полтави до Бидгоща  (Прочитано 190 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Треба провідати родичів у Бидгощі, виїжджатиму з Полтави. Зараз планую бюджет, тому підкажіть, які зараз ціни на квитки в цьому напрямку? Чи є якісь сайти, де можна подивитися розклад відразу кількох перевізників? Наскільки зручні автобуси ходять на такі великі відстані та чи є в них вай-фай? Скільки сумок можна брати з собою безкоштовно, щоб не доплачувати?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Скільки коштує доїхати з Полтави до Бидгоща
« Ответ #1 : Апреля 20, 2026, 08:42:58 pm »
Я їздив до Бидгоща минулої весни і можу сказати, що шлях довгий, але цілком реальний. Квитки купував на Prosto Bus Plus, бо там зазвичай найменша комісія та актуальний розклад. Мій https://prostobus.net/reys/avtobus-poltava-bydgoshh/ автобус Полтава Бидгощ був комфортним, сидіння м'які і добре відкидалися назад. На кордоні ми провели досить багато часу, тому краще завантажте собі якісь фільми чи книги заздалегідь. Водії робили зупинки на хороших станціях, де туалети чисті і є де помити руки. Дуже сподобалося, що в автобусі було чисто і не було сторонніх звуків чи скрипів під час руху. Якщо їдете з дітьми, то беріть місця ближче до середини, там менше відчувається тряска на наших дорогах. Ціна була цілком адекватною, враховуючи відстань, яку доводиться долати. Рекомендую обов'язково мати при собі дрібні гроші в злотих, вони знадобляться на перших же зупинках у Польщі. Квиток бронював онлайн за десять днів до виїзду і жодних проблем при посадці не було. Це дійсно непоганий спосіб доїхати без зайвих клопотів з пересадками в Києві чи Львові.

Яндекс.Метрика