Автор Тема: Кодування у Хмельницькому в Наркологічній клініці Олега Василенко  (Прочитано 52 раз)

Оффлайн SunsetChaser

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Мене звати Марія, і я хочу поділитися своїм досвідом лікування у Наркологічній клініці Олега Василенко в Хмельницькому ( https://vacilenko.com/uk/koduvannya-vid-alkogolizmu-v-hmelnyczkomu-vas/ ).

Довгий час я не могла самостійно зупинитися. Постійні зриви, відчуття безсилля та сорому руйнували моє життя. Коли я прийшла у клініку, лікарі поставилися до мене з розумінням і без осуду. Вони пояснили різні методи кодування — медикаментозне, психотерапевтичне та комбіноване — і допомогли обрати той, який найбільше підходив саме мені.

Процедура пройшла швидко й безболісно. Для мене було важливо, що все відбувається анонімно, і я почувалася у безпеці. Вже після кодування я відчула внутрішню силу та впевненість у тому, що можу жити тверезо.

Мої враження:

- Лікарі професійні, уважні й підтримують морально.

- Повна анонімність — це дає спокій і впевненість.

- Результат відчувається одразу: потяг до алкоголю зник, з’явилося бажання будувати нове життя.

- Вартість адекватна, без прихованих доплат.

Я вдячна клініці за шанс почати все з чистого аркуша. Це місце, де реально допомагають зробити перший крок до тверезості.

Яндекс.Метрика