Автор Тема: Хочу сяяти! Порадьте супер-фарбу без аміаку!  (Прочитано 72 раз)

Оффлайн Lana

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дівчата, я просто в захваті від ідеї змінити імідж! Вже уявляю, як моє волосся заграє новими барвами, і я буду почуватися на всі сто! Але я пообіцяла собі, що більше ніякого аміаку — тільки дбайливе ставлення до своєї краси. Підкажіть, яка стійка фарба без аміаку викликала у вас справжній вау-ефект? Хочу такий колір, щоб усі подруги запитували, у якому дорогому салоні я фарбувалася! Дуже важливо, щоб засіб був приємним у використанні, не подразнював шкіру і дарував волоссю неймовірну м'якість. Я так налаштована на позитивні зміни, що вже не можу дочекатися ваших порад! Розкажіть про свої улюблені відтінки та бренди, які змушують вас посміхатися своєму відображенню щоранку. Дякую за ваші промінчики тепла та допомогу у виборі!

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Хочу сяяти! Порадьте супер-фарбу без аміаку!
« Ответ #1 : Марта 25, 2026, 12:51:12 pm »
Дівчата, я просто не можу мовчати, бо мої враження від останнього фарбування перевершили всі очікування, хоча я дуже вибаглива клієнтка! Раніше кожна зміна кольору супроводжувалася сухістю кінчиків і неприємним запахом, який тримався кілька днів, але тепер усе інакше. Я довго шукала засіб, який би поєднував у собі і стійкість, і дбайливе ставлення до структури волосся, і нарешті знайшла цей скарб. Виявилося, що стійка фарба без аміаку L'Oreal Professionnel INOA Mix https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-kraska-bez-ammiaka-loreal-professionnel-inoa-mix-11 здатна творити справжні дива з моїми кучерями, роблячи їх неймовірно живими та еластичними. Коли я побачила себе в дзеркалі після вкладання, то просто не повірила своїм очам — такий блиск я бачила тільки в рекламі або на сторінках журналів. Колір вийшов настільки насиченим і водночас м'яким, що я отримую компліменти щодня від колег та знайомих. Я неймовірно задоволена результатом, бо волосся тепер виглядає розкішно, воно наповнене силою і сяє здоров’ям. Весь процес пройшов максимально приємно, без жодних побічних ефектів, і я відчуваю себе справжньою королевою з такою зачіскою.

Яндекс.Метрика