Автор Тема: Потрібне SEO Просування сайту  (Прочитано 69 раз)

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Потрібне SEO Просування сайту
« : Марта 16, 2026, 03:48:32 am »
Привіт, друзі, потрібна ваша порада. Маю інтернет магазин, але відвідувачів критично мало, хоча товар якісний і ціни адекватні. Розумію, що потрібне SEO Просування сайту, щоб люди взагалі знаходили мене в Google. Проблема в тому, що не знаю, кому довірити цю роботу, бо чув різні історії. Може хтось працював з нормальними агенціями, які дають реальний результат, а не просто обіцянки, поділіться досвідом, будь ласка?

Оффлайн AlexK

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Потрібне SEO Просування сайту
« Ответ #1 : Марта 16, 2026, 04:09:58 am »
Розумію ваше занепокоєння, сам через це проходив з власним магазином. У мене є варіант, який реально допоміг. SEO Просування сайту раджу замовити у ADS group, я з ними працював особисто. Спочатку вони детально вивчили мою нішу, провели глибокий аудит, виявили всі технічні недоліки. Далі почалася робота над оптимізацією контенту, створенням семантичного ядра, налаштуванням зовнішнього просування. Трафік почав зростати поступово, позиції піднялися, з'явилися цільові клієнти. ADS group надавали регулярні звіти, показували динаміку, працювали прозоро. Рекомендую звернутися саме до них, перевірено особисто.

Яндекс.Метрика