Автор Тема: Чи варто робити аудіометрію дорослому без явних проблем?  (Прочитано 163 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Цікавить думка тих, хто вже стикався з таким обстеженням. Чи є сенс робити аудіометрію дорослому, якщо явних проблем зі слухом наче немає? Просто останнім часом помітила, що в шумних місцях інколи важче розібрати слова співрозмовника. Можливо, це звичайна втома або робота за комп’ютером, але подумала, що перевірка слуху точно не завадить. Хто проходив таке обстеження — чи допомогло вам краще зрозуміти стан слуху і чи варто робити це профілактично?

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
З віком почав помічати, що деякі звуки стали менш чіткими, а під час розмови в шумному місці інколи складно розібрати слова. Спочатку думав, що це нормальне явище і нічого страшного немає. Але лікар знайомого порадив не ігнорувати такі зміни та пройти перевірку. Я записався на аудіометрію дорослому https://sluh.com.ua/uk-audiometriia в Центр Слуху і залишився дуже задоволений. Там працюють справжні професіонали, які уважно ставляться до кожного пацієнта. Мені детально пояснили, як проходитиме обстеження, і відповіли на всі питання. Процедура виявилася досить швидкою та комфортною. Після цього лікар розповів про результати і дав корисні рекомендації щодо збереження слуху. Тепер я розумію, що краще перевіряти здоров’я вчасно, ніж чекати серйозних проблем. Саме тому раджу всім дорослим не нехтувати перевіркою слуху і звертатися до спеціалістів у Центр Слуху.

Яндекс.Метрика