Автор Тема: Що не так з бойлером  (Прочитано 102 раз)

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Що не так з бойлером
« : Февраля 23, 2026, 10:22:32 pm »
Слухайте, з бойлером коїться щось незрозуміле. Вода з гарячого крана почала пахнути якоюсь тухлятиною, а сам колір став трохи жовтуватим. При цьому гріє ніби нормально, але користуватися такою водою просто неприємно. Може, хто знає, в чому причина такої біди? Чекаю на ваші відповіді.

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Що не так з бойлером
« Ответ #1 : Февраля 25, 2026, 10:02:25 am »
Ваша проблема мені дуже знайома, це справжня біда нашої місцевої води. Скоріш за все, всередині вашого бака почали розмножуватися бактерії через те, що магнієвий анод повністю відпрацював свій ресурс. Коли цей анод руйнується, залізо в баку починає окислюватися, звідси і запах, і дивний колір води. Я сам довго терпів, поки не викликав майстрів. Звернувся в сервіс «Майстер», бо вони якісно роблять ремонт бойлерів в Українці і приїжджають дуже оперативно. Хлопці все промили спеціальним засобом, поставили новий захисний анод і проблема зникла того ж дня. Тепер вода знову чиста і без жодних сторонніх запахів. Дуже раджу не затягувати з сервісом, бо бактерії у воді — це здоров’я вашої родини. Майстри там толкові, все розкажуть і підкажуть, як правильно доглядати за технікою.

Яндекс.Метрика