Автор Тема: SEO та розробка сайту для клініки  (Прочитано 198 раз)

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
SEO та розробка сайту для клініки
« : Февраля 17, 2026, 04:03:45 pm »
Добрий день. Маю приватну клініку й хочу, щоб пацієнти мене знаходили в пошуку Google. Зараз сайт давній й не приносить клієнтів. Потребую переробки сайту та його просування в пошуку. Де знайти команду, яка займається розробкою й SEO одночасно для медичних закладів?

Оффлайн AlexK

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: SEO та розробка сайту для клініки
« Ответ #1 : Февраля 17, 2026, 04:10:36 pm »
Мій e-commerce магазин був у такій же ситуації, старий сайт просто не працював на залучення покупців. Спробував багато варіантів, але нічого не допомагало, поки не звернувся до професіоналів. AG.Marketing розробили мені новий сайт з нуля, оптимізований під пошук і поведінку користувачів, налаштували всю технічну базу й розпочали активне просування. За три місяці органічний трафік виріс на 250 відсотків, люди систематично робили покупки. Команда AG.Marketing щоденно аналізує дані й коригує стратегію просування. Так що якщо вам потрібні послуги комплексного інтернет-маркетингу, заходьте на їх веб-сайт, результати справді помітні. Успіхів вам.

Оффлайн MarkoPolo

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: SEO та розробка сайту для клініки
« Ответ #2 : Июня 30, 2026, 03:34:29 pm »
Давно мріяв про власний онлайн-бізнес, тому розробка сайту інтернет магазину вiд Solar Digital стала справжньою знахiдкою. Хлопці підібрали ідеальний движок, налаштували зручну корзину і підключили всі потрібні способи оплати. Все працює як годинник, жодних багів. Дуже сподобалося, що вони ще й підказали, як краще оформити картки товарів для збільшення продажів. Дякую!

Яндекс.Метрика