Для великого бізнесу коробки для суші краще купувати у перевірених постачальників з можливістю оптових поставок. Наприклад, у деяких магазинах є можливість налаштувати індивідуальне замовлення, щоб упаковка підходила до вашого стилю ресторану. Для мене був важливий такий момент, як міцність та зручність упаковки для персоналу. Коли коробки зручно складаються і займають мінімум місця для зберігання, це теж великий плюс.
У Allpack замовляв упаковку для ролів і суші
https://allpack.biz/upakovka-ta-korobky-dlia-sushi-ta-roliv/ неодноразово, і я повністю задоволений їхніми товарами. Їхня упаковка для ролів це те, що я шукав: якісна, герметична і виглядає дуже естетично. Важливо, що коробки не лише підходять для подачі їжі, а й забезпечують її збереження при транспортуванні. Я працюю в кейтеринговій сфері, і для мене це дуже важливо адже роль упаковки тут не тільки в її вигляді, але й в тому, щоб їжа не постраждала в процесі доставки. Коли я тільки починав працювати з ними, то переживав щодо розмірів коробок, бо деякі замовлення можуть бути нестандартними.
Але все вийшло ідеально коробки різних розмірів, зручні для всіх видів ролів, від звичайних до великих. Крім того, упаковка дуже зручна для клієнтів ролли добре виглядають у такій упаковці, що також важливо для ресторанного бізнесу. Доставляють швидко, без затримок, тому на бізнес це ніяк не впливає. Якщо вам потрібна упаковка для суші і ролів, сміливо звертайтесь до них.