Хочу поділитися своїм досвідом відвідування Діно Family Barbershop у Вінниці. Вперше потрапила сюди з дітьми, і чесно кажучи, була приємно вражена. Атмосфера дуже дружня та розслаблена, відразу відчувається, що тут дбають не тільки про якість стрижки, а й про комфорт кожного відвідувача. Майстри працюють професійно, уважно прислухаються до побажань, навіть найменших деталей, і завжди дають корисні поради щодо догляду за волоссям. Для дітей тут окрема зона і спеціальні крісла, що робить процес максимально веселим та без стресу.
Мені подобається, що салон орієнтований на сімейні відвідини: можна прийти і з малюками, і зі старшими дітьми, і ніхто не почуває себе незручно. До того ж, інтер’єр стильний і затишний, а сервіс дійсно на високому рівні. Якщо плануєте стрижку у Вінниці — однозначно рекомендую завітати на вул. Келецьку, буд. 61а. Більше про салон та актуальні фото можна подивитися на їхньому Instagram:
https://www.instagram.com/dino_kids_barbershop?igsh=MWpydXBhcTg3aXFodg%3D%3D&utm_source=qrОсобисто я залишилася дуже задоволена і планую повертатися сюди знову — це саме те місце, де стрижка перетворюється на маленьке приємне свято для всієї родини!