Автор Тема: Порадьте, де купити якісну жижу для пода — щоб не шкодувати!  (Прочитано 377 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Шукаю хорошу рідину для pod системи, але в магазинах або ціни завищені, або смак не такий, як очікував. Я пробував різні варіанти, але завжди було або занадто солодко, або щось неприємне на післясмак. Підкажіть, де можна знайти реально смачну рідину для pod, яка не буде занадто сильно б’є по горлу? Шукаю варіанти на рівні середини, не надто слабкі, але й не дуже різкі.

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Зустрічав схожу ситуацію, коли намагаєшся знайти «свою» рідину для pod. Моя порада — обирати магазини, які спеціалізуються на такій продукції і мають досить широкий асортимент. Я зазвичай замовляю з платформ, де є детальний опис кожної рідини. Це дозволяє точно зрозуміти, що саме купуєш. Щодо смаків — якщо ти хочеш знайти баланс, спробуй рідину з фруктовими нотами, але без занадто яскравих акцентів. Я сам пробував кілька м'яких фруктових варіантів і вони не були надто солодкими чи різкими. Важливо дивитись на співвідношення VG/PG, бо від цього залежить м’якість і кількість пару.

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
О, зрозумів тебе, бо сам довго не міг знайти нормальну рідину для пода. Як на мене, важливо знайти таку рідину, де пропорції VG/PG ідеально підходять саме для под-системи, бо з занадто густою рідиною можуть виникнути проблеми з пароутворенням і навіть підтіканням. Я шукаю рідини з середнім співвідношенням VG/PG — так вони дають гарний смак і достатньо пару. Щодо смаків — пробував кілька варіантів із ягодами, і вони не були ані занадто кислими, ані надмірно солодкими. І ще, раджу перевіряти відгуки перед покупкою, це точно допоможе не потрапити на щось неякісне.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
О, зрозумів тебе, бо сам довго не міг знайти нормальну рідину для пода. Як на мене, важливо знайти таку рідину, де пропорції VG/PG ідеально підходять саме для под-системи, бо з занадто густою рідиною можуть виникнути проблеми з пароутворенням і навіть підтіканням. Я шукаю рідини з середнім співвідношенням VG/PG — так вони дають гарний смак і достатньо пару. Щодо смаків — пробував кілька варіантів із ягодами, і вони не були ані занадто кислими, ані надмірно солодкими. І ще, раджу перевіряти відгуки перед покупкою, це точно допоможе не потрапити на щось неякісне.

Можу порекомендувати магазин Bambuk, де я купую жижу  https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ вже досить довго. Я перепробував багато різних варіантів, але найкраще смакує рідина саме з цього магазину. Вони мають великий вибір, і всі рідини, які я пробував, були справжніми, без зайвої хімії чи неприємних післясмаків.
Я сам люблю м'які фруктові смаки, і тут знайшов те, що підходить під мої вподобання. Крім того, вони завжди мають точний опис рідин і дійсно надають якісний сервіс, що для мене важливо. Замовлення завжди приходить без проблем, швидко і добре упаковано.

Яндекс.Метрика